Telivér kanca
15 éves Opel Astránkat/szervó nélküli!/ cseréltük le egy nekünk szerencsés,szegény autóhitelesnek nyilván nem vétellel,tehát választási lehetőségünk a felszereltséget illetően nem volt.Különösebb igényeink nem voltak,de azért a belső megjelenés kb.egy temetői ravatalozóra emlékeztet,szerencsére ez egyelőre csak
esztétikai kategória.A felszereltsége elég spártai,szervó,CD-s rádió/nagyon jó,csak az írt CD-t nem játsza/ködlámpa,ESP,vezetőoldali légzsák,riasztó/lehet,hogy nem gyári/,központi zár távirányítós.Én még kértem volna távirányítós csomagtér nyitás-zárást,hülye dolog rohangálni pakoláskor ide-oda/most csókolj-most szeress!/. A z egész ,úgy ahogy van:ez az igazi népautó! Nem flancos,de egész jól néz ki/bazalt szürke metáll/,nem kombis fazon,de mégis az,a váltója egy élmény,a motor /1.2/jobban húz,mint az 1.4-es Opelé,a fék harapós/kicsit vigyázni is kell vele,míg megszokom/,a kormány precíz,a szervó nagyon jó/nemcsak azért,mert eddig nem volt/,az egész kocsi az Astra után egy olyan érzést keltett,hogy ez egy fínom,gyöngéd,óvatos bánásmódot igényel.A csomagtartó remek/telkezünk vele,így ez nagyon fontos szempont/.
Télen nem nagyon megyünk vele,már előre félek egy esetleges akkucserétől,az Astrában öt perc alatt ki-be,itt azért más.Dülőutakon is járunk /a la Somogybabod/,egyenlőre remekül bírja.Atelkünkről kb.30-35 fokos /nem % !/ lejtőn ereszkedünk le,sok férfi nem mert lemenni,feleségem vígan leszáguld.
1,7-ért vettük,az Astrát 350-ért vették be,szerintem jó vétel volt,tökéletes szalon állapotban volt. Kellemes meglepetés:casco,kötelező,adó jóval olcsóbb!
- Eddig semmi
Skoda szervíz Vác