Szerény de lojális szolgáló
Olyan mint egy jó szolga:
Ha nem durva vele az ember, akkor minden elvárhatóra képes.
Ha durva vagy vele, akkor rájössz, hogy hülyeség ezt tenni, nem lesz jobb tőle a helyzet: marad a béke és a türelem.
Szívó 1.4 Benzin/Lpg nem a világ nyomatéka, de eddig még nem volt megoldhatatlan helyzet (pl. Ausztria: Grosslockner panorámaút könnyedén 2. fokozat, 3000 1/min, 40km/h, tempomat)
Kombi a kicsike, 2,7m hosszig bármilyen rúdszerű dolgot bele tudtam tenni,Az ülések döntögetésével nagyon jó a helykínálat, keresztben kb 93cm-es doboz elfér.
Érdemes vásárlás előtt jól megsaccolni kit mennyire fog zavarni a két A-oszlop.
A beltér egyszerű de amire kell, arra teljesen jó. Érdemes azt a kivitelt választani, aminek a szélső szellőző befúvói nem ezüst keretesek, Ez pontosan tud tükröződni a visszapillantó tükörben.
Elektronika: OOOO- jelű szinte mindenhol, ez külön tetszik.
- - kalaptartó helyetti roló rögzítője beesett(kombi), kiszedtem az egészet, azóta nem kerülgetem 20000km - - vezetőoldali ajtókapcsoló elromlott, azóta nem "ding-ding"-el ha égve marad a lámpa és nyitom az ajtót 55000km - - lefagyott az üvegre az ablaktörlő lapát, én meg ráindítottam, odaszakadt :-) 60.000 km - - LPG van beépítve, ki kellett cserélni a benzinszűrőt, mert már nem lehetett átfújni sem rajta 80.000km, szervízben pedig csak az lpg oldali szűrőt cserélték !! - - indítási nehézségek után kiderült, hogy a benzinszivattyú egységben lévő gégecső repedt el (a másik fábiónkon is hasonló futásteljesítmény után :-(( ), gyári cső+bilincsek+tömítés kb:5000Ft. 85.000km - - a következő (90.000Km) szervízre 165.000Ft árat ajánlottak a márkaszervízben :-)
MaxxAuto Kecskemét
Auto Körös, Békéscsaba