megbízható családi szekér
Rossz tulajdonságok:hideg indításkor néha nem indul el minden henger,még nem tudom mi lehet a probléma,elektronika?A jobb oldali ajtókárpit a rádió felhangosításakor zörög,rezonál.Nagyobb kátyuknál akkorát üt valami,az ember azt hiszi most szakadt ki a futómű.A motor 120 felett nagyon hangos.A pótkeréknek nincs helye a gáztartály miatt,mivel a pótkeréktartó helyén van,alternatíva beszerezni egy mankókereket.Ami viszont jó:a gázüzem hibátlanul müködik,nagyon megéri berakatni,normál körülmények között 8 liter elég neki gázból.90%-ban autópályán használom,nem tudom mennyi kell neki városban.A gáz literje 150ft,nagyon gazdaságos.A belső anyagok minősége a kategóriának megfelelő,a hely elől,hátul elegendő,a csomagtér is elég helyet biztosít a pakoláshoz.A teljesítménye a motornak elfogadható,86 lóerő nem alkalmas versenyzésre,ezzel tisztában kell lenni,lendületből jól lehet előzni,vagy egy kicsit pörgetni kell.Én raktam bele K"n"N sport levegőszűrőt /25000ft/,dinamikusabb tőle,és a fogyasztás is jobb lett,mivel több levegőt szív be.A váltó nagyon pontos,a futómü uttartása is rendben van.Ajánlom családi autóként,kicsi fenntartási költségek,de mégis kombi.
- még nem romlott el semmi
Fenntartási költség | (9) | Évjárat | 2008 |
Előző autója? | Felicia 1.9D | Következő autója? | Skoda Octavia Combi |