Fekete csoda.
1 hónapos az autó.Hosszú gondolkodás,és sok tesztvezetés után,az 1,4-es helyett,az 1,2-et választottam./Jó választás volt/Nagy különbséget nem éreztem a kettő között.Az 1,4-es lomhábnak bizonyult.A belseje tágas,az ülések kényelmesek,még hosszú távon is.A váltót nagyon eltalálták,jó az útfekvése,a kanyarokat stabilan veszi.1800km van benne,az átlagfogyasztása 6,5l.Dinamikus autó,most kezd megjönni az ereje.Nekünk nagyon bejött.A csomagtérben elférne,egy kisebb elefánt is.Csak ajánlani tudom.Aki Kaposvár környékén lakik,bátran ajánlom a Karg szalont.Hozzá állásuk a vevőkhöz maximális.
Az autó most 4 hónapos,és több mint 4000 km-t ment.A motor ereje megjött.Jó a gyorsulása.A fogyasztását már kitudtuk hozni 5.2-re is.Légkondival 5.8-ra.Egy dolog van ami zavar,hogy a csomagtartó ajtaját,nagyon be kell b..ni.De még mindig csak ajánlani tudom.
Az autó 8 hónapos 8500km-el.Fogyasztása még mindig szupi.Nyáron autópályán légkondival,a nyugtató nyaralás felé,6.5 l +1 kavics a szélvédőre.Ami a cascónak köszönhetően,csak 7500ft-ba,+1200ft-os szélvédő matricába került.Még mindig szeretem.
- Szélvédő csere,egy kaviccsal való találkozás után.
Karg Autó Kaposvár
Fenntartási költség | (7) | Évjárat | 2008 |