Autók » Skoda » Fabia (2007-2014)

Fabia 1,4 16V kombi elegance dual

BEST OF KGST

Egy 18 éves gyári állapotú skoda favoritból ültem át ebbe a csodába.Abban bízom hogy legalább olyan jó lesz, mint az volt.Ez egy benzín -gáz üzemű 86 lóerős gép, a favoritomhoz képest fantasztikusan kényelmes és jó, csendes autó. Székesfehérváron vásároltam a haza úton, próbáltam kitapasztalni csínjait és a sok "kütyü" működését.Legjobban a tempomat tetszik, de tele van minden földi jóval. a gáztartálya 41 literes és 39 liter gázt tankoltam bele 7000 ft-ért , ez a nem mindegy. 478 km-t mentem el ennyi gázzal, nagyrészt városban.500 km körül kezdett megjönni az autó ereje, a fékek 600 körül kezdtek igazán fogni.Ez a gázos rendszer nagyon jó, szinte észrevehetetlen hogy gázzal vagy benzinnel közlekedek, nem úgy a pénztárcámon. Gázzal talán egy kicsit hangosabb a motor ,de egyáltalán nem gyengébb. Mindenképp megéri a csaknem 300000 ft- os felárat. A csomagtartó 480 literes , nagyon sok mindent bele lehet pakolni, apró szépséghiba hogy a pótkerék a gáztartály miatt a csomagtartóban foglal helyet,de ezt egy gyári defekt javító szettel váltottam ki (kompresszor,defekt javító spray, stb.)A kanyarokat nagyon jól fekszi, a futóműve kiváló.A belső tér kényelmes és gyönyörű .Egyenlőre ennyi , mindenkinek nagyon ajánlom, a későbbiekben majd még írok.

- még semmi

SKODA DOKTOR Káva szabadság utca