Autók » Skoda » Fabia (1999-2007)

Fabia 1.2 HTP Sedan Cool

VW álruhában

Az els? új autónk, hároméves Feliciánkat cseréltük le,de nem bántam meg. Mivel két kislányunk van, 6 és 3 évesek, a kényelemre nem panaszkodom (a hátsó lábtér mérete lényegtelen a kicsik szempontjából). A menettulajdonságai meglep?ek a gyári értékekhez képest, autópályán 160-nal simán lehet vele tartósan utazni, a végsebessége pedig óra szerint 180 km/h körül van, ami szerintem több, mint elég.
Nagyon egyben van, semmi morgás, kattogás, nyikorgás.
A csomagtere hatalmas, nyaraláskor a csomagokra még az összecsukott babakocsit is simán ráfektettem. A Skodával kapcsolatos összes negatív el?itéletem szertefoszlott a közel 1 év alatt, mióta használja a család. Gyakorlatilag VW, csak Skoda-jel van rajta. Minden m?ködik, kézreáll. A klíma hatékony, nagyon tetszik az ablaktörl? szakaszos törlésének sebesség-szabályozási lehet?sége. A hütött kesztyütartó nagyon jó ötlet, nyáron nem olvad meg a gyerekek csokija!
Egy negatívumot tapasztaltam csak: elektromos ablakemel? utólagos beszerelése lehetetlen, mert a computer nem fogadja el. Legalábbis a szervízben ezt mondták, miután nem sikerült a müvelet. Mindenkinek ajánlom, aki VW min?séget szeretne, de nem akar fölöslegesen többet fizetni.

- Eddig még semmi. Közel 3 millióért, 1 éves használat után ezt el is várom.
- 2006. 04.07.: még most sem romlott el rajta semmi, de egy barom kulccsal összekarcolta a jobb elsö ajtót. Szerencse, hogy a szervízben (Full Autó, Debrecen) ingyen kipasztázták, így már nem olyan feltünö.

Roland Autóház, Ebes

Full Autó Debrecen
Itt csináltattam a 30 ezres szervízt és a 2 éves reviziót egyidejüleg, 32 ezer Ft-ért (átvizsgálás, olaj, olajszürö, fékfolyadék, levegöszürö, pollenszürö csere, klímafertötlenítés, külsö mosás) Nagyon korrekt cég, mindenkinek ajánlom!

Fenntartási költség (9) Évjárat 2004
Megbízhatóság (10) Vezetett km 32000
Előző autója? Felicia Következő autója? Skoda Octavia
Verdikt (7.7/10)

Skoda Fabia 1999 (1999 - 2007)