Autók » Skoda » Fabia (1999-2007)

Fabia 1.4 mpi

Vágtázó igásló

Elsö új autóm.Felfokozott elvárások hamar elmultak.Kicsi beltér kényelmetlen ülések fapad extrák nélkül igaz igy nem is tudtak elromlani.Összeségében rendkivül megbizható igásló minimális kényelemmel magas fogyasztással de tetszetös formában.Érzödik a német precizitás de a sporólás is.Az autoban fokozatosan halványodo belsö világitás volt de érzékelö csak a vezetö ajtón sehol másutt?2002 irtunk a barátom 20 éves autojában is volt söt már a dáciamban is pedig ritka régi fos autó volt.Váltó kemény a kettes fokozat kb 2 év után elkezdett nehezen beugrani föleg gyorsitásos váltás közben.Kormány jó fogásu menet közben jól használható parkolás viszont nehézkes a kenyérszervó miatt.
Gyári virsli gumik(155/80)életveszélyesek azonnal cserélni kell öket külömben kanyarban már minimális sebességnél is annyi az embernek.Az autó erösen billeg kanyarban lengés csill igen kemény és magas.Összegezve munkaautónak megfelelö és igénytelen jól huz a motor és meglepöen gyorsul de akkor sokat is fogyaszt.Én kedveltem de nem jut eszembe amióta oriási értékvesztéssel tuladtam rajta.Ugyanabban a szalonban ahol vettem és átadáskor a világ legjobb autóját vásároltam beszámitási érdeklödésemre közölték ez egy szar autó és 900ezret ajánlottak érte 4évesen?!Skoda Mentes.
A használt autó kereskedö szó nélkül bevette 1250ezerért.Jó mi?Tehát azoknak ajánlom akik kis termetüek és igénytelenek azoknak álom autó lesz a gép.

- Kuplung munkahenger5000km után gar csere,azen túl az alapjárati szabályózó 3 éves korában elkezdett ugrálni állitólag skoda betegség?50000km után elsö fékbetét és tárcsa csere.
- Ettöl eltekintve hüséges megbizható igásló.

Szakszerviz:Skoda mentes drága gizda és lassú ezen felül átverés olaj4 liter a számlán motor csak 3,5lit.A többi hova lett?" 2lit ablakmosó foly a teli tartályba?Kitakaritva lemosva az nem volt!Kamu átvizsgálás 20000ft.

Otthon a kis utcánkban jozsi bácsi.Korrekt gyors ólcsó.

Fenntartási költség (5) Évjárat 2002
Előző autója? 240d Következő autója? 307 coupe
Verdikt (3.9/10)

Skoda Fabia 1999 (1999 - 2007)