Autók » Skoda » Fabia (1999-2007)

Fabia 1.4 PDTDI

Társ a mindennapokra, és egy kicsit több

Két évesen vettem, volt benne 84000km.Céges autó volt, de ennek ellenére meglepően hibátlanul nézett ki.Kicsit féltem az előéletétől, sok céges itélet van itt, szinte mind negativ amit nem hiszek el.Minden autó széthullik ha kinyomják a szemét, utána meg lehet szidni.Nos eddigi tapasztalatom szerint erre a kocsira vigyáztak.Bőven elég a hely elöl a 189cm-es magasságomhoz, az ülések kényelmesek, igaz picit kemények mint a német autóké álltalában.Dizelt akartam venni bár az ára kicsit meredek volt a benzinesekhez képest, de nem bántam meg a többletköltséget.Az egyetlen dolog ami zavaró lehet, hogy hidegen valóban kicsit traktoros a hangja, de bemelegedés után már alig hallani.Fogyasztása tökéletes, nyáron kimélve 3.8 volt, télen felment 4.7-re ami nagyon jó.Ismerősök hasonló kategóriás benzines autója 6-7 litert eszik.Meg kell szokni, hogy a használható fordulatszám tartomány elég szük, 2000-3500.Lehet vele meglepetést okozni mivel nincs rajta semmi jelölés, hogy miféle kis méregzsák van a motortérben.Autópályán érezni a magas nyomaték előnyeit, nagyon szépen húz.Mentem vele tartós 150-et három személlyel+csomagok igy is 5 alatt maradt a fogyasztás.Eddig hibát nem tapasztaltam, tökéletesen müködik mindene.Nagyon szeretem mert kényelmesen, ha kell gyorsan, és nyugiban elvisz mindenhova.Remélem sokáig a társam marad..

- Helyzetjelző izzó elöl.

Most megy szervizbe..

Fenntartási költség (8) Évjárat 2004
Előző autója? Ducato Következő autója? Fabia 1.9 TDI
Verdikt (7.7/10)

Skoda Fabia 1999 (1999 - 2007)