Tangesz
Háromtagú család vagyunk. Szükségünk volt egy új autóra 2,5 m. FT alatti árban. Megnéztem pár használt autó kereskedést, gondolkoztam még a Dacia új modelljén, de mivel a feleségemnek egyáltalán nem tetszett az otromba design ezért a Fabia kombira esett a választás. Szerintem a kocsi legerősebb oldala a kedvező ár/érték arány. Egy éve használom az autót és elégedett vagyok vele. Egyedül a motor teljesítménye lehetne jobb. 64 LE ekkora súlyhoz kevés. Ha kényelmesen autózok akkor a kombinált átlagfogyasztás nyáron klíma nélkül 5,5 alatt van télen plusz fél liter (hideg indítás + téligumi). Ez elfogadható szerintem. Az autóopályán a fogyasztás emelkedik kb. 110-ig beéri 6 literrel, úgy 130-ig 6,5-7 liter utána meg a csillagos ég, tehát nem érdemes vele sietni.... . A fékek szerintem rendben vannak. A kocsi huszonöt ezer km után sem zörög pedig nem a legjobb minőségű utakon van használva. A kényelem hosszú utakon is elfogadható (legutóbb Görögországban voltunk vele), de szerintem csak két felnőtt és két kis gyerek számára. A csomagtartó nagy és jól kihasználható. Hárman a hátsó űlések előredüntése után elférünk benne két hétre elegendő cuccal + kerékpárokkal. Összességében elégedett vagyok az autóval.
- eddig semmi
Szlovákia, Érsekújvár, Nitrai út