Szerintem jó, szerintem, meg apám is szereti
Elöször is szeretném leszögezni, hogy technikai halottkém vagyok, ráadásul csak néha vezettem a picit, mivel apámé az autó.
Szóval olyan félfapados modell. Fedélzeti izéke meg manuális klíma az van, elektromos abalak meg központi zár (!) nincs.
De: 1,8 m magas vagyok, és saját magam mögött jól elférek, az ülések kemények, kényelmesek, nem lehet elfáradni utazás közben, a csomagtartó akkora, hogy beleférek (kipróbáltam, naná!). Nem egy versenyparipa, de 150-el simán, csöndesen, 6,5 l-t fogyasztva (klímával!) lehet robogni vele.
Nagyon halk, mind a futómü, mind a motor.
A belsö kialakitása nem egy nagy vasziszdasz, de praktikus.
A szervó jó.
Eddig komoly baj nem volt vele, pedig naponta használtuk, egészen egy hónappal ezelöttig. Mivel apám kapott egy céges verdát, mostanság többet pihen a garázsban. Pláne így jó sokáig meglesz nekünk. Jó is, nem is csúnya, kényelmes is, nem is volt drága. Mi kell még?
Ja: apám is szereti.
- Az izzókat kellett elég gyakran cserélgetni egy ideig (3-szor lett kaputó ugyan az az izzó kb. 2 hónapon belül)
- Valami kicsit kopog elöl. Szerelö meg én nem halljuk, apám igen, egyenlöre döntetlen.
Porsche M5
Fenntartási költség | (9) | Évjárat | 2002 |
Előző autója? | Ibiza | Következő autója? | Nem tudom, apám mit akar, szerintem Skodát |
Verdikt | (7.3/10) |