Autók » Skoda » Fabia (1999-2007)

Fabia 1,4 MPI

Szemét és szeretetre való

A kocsit Anyukám vette anélkül hogy bárki is látta volna azel?tt. Amikor hazahozta alapjáraton furcsán rezgett az egész autó. Gyorsulni nem lehetett vele, végsebesség kb 170. Majd nekiküldtem a szalagkorlátnak a Pilisszentlászó -Visegrád összeköt?n (nagyon király kis út f?leg télen). Innent?l kezdve csak baj volt vele. A srácok szépen megcsinálták a szervízben de a fenti hibák folyamatosan jelentkeztek. Elmegy a szervó, pirosnál lefullad a kocsi stb... Amúgy belülr?l szerintem nagyon korrekt az árához képest. sokkal jobb mint a Mi Autónk kidolgozása! Nem is beszélve a biztonságról! amikor odacsaptam elég gyorsan mentem de semmi bajom nem lett és csak a kasztni sérült meg! Kicsit sokat evett szerintem ,nemtom hogy másoknak is ilyen volt -e. Összességében jo volt soha nem hagyott cserben de szeretett szervízbe járni. azért a belseje és a biztonsága miatt szerettem! 1150kg volt!!!

- Elektronika, szervó 3szor, motorvezérlés, benzinpumpa

Szentendre K?zúzó u. Rendes csávók! Mindent megoldanak hamar! és olcsón Ha keresnéd ?ket nekem írj el?bb emilt: lecso_mpi@freemail.hu

Fenntartási költség (3) Évjárat 2000
Előző autója? boxer 1.9d Következő autója? mitsubishi eclipse
Verdikt (4.9/10)

Skoda Fabia 1999 (1999 - 2007)