Szegények luxusa II.
Rohadt lassú a gép, 5 személlyel a Bükkben egy katasztrófa. De mi 2,5-en vagyunk, és így bárhová felmegy. Előzni csak lendületből szabad, mégis sokat kihoztak az 1.2-es motorból. Mindenképpen kompromisszumot igényel. Nekem megfelel, mert nem sietek sehova, elindulok időben. Télen a fogyasztását kihozom 6 alá vegyesben, nyáron 7 körüli, mert méreten felüli kerekek vannak rajta. Amik viszont a kényelemhez adnak hozzá. A futóműve jó, a fék VW, azaz első osztályú. A váltója pontos, precíz, egy ujjas. Nem túl tágas, de elférni, főleg, hogy általában egyedül használom. A csomagtartója viszont fantasztikus, már "mindent" szállítottam vele. Tulajdonságai alapján ajánlom minden kisgyermekes családnak. Semmi baja (kopp-kopp), keveset eszik, a biztosítása 12.000 egy évre. Aki fizetésből él, annak ez számít. Ár-érték arányban egy Swift I-nek felel meg. És ez dicséretnek szánom. Ha így viseli magát meglesz még egy darabig.
- Kerékcsapágy (gariba cserélték)
- szétcsúszott a hátsó ablakmosó csöve (kötelező szervíz alatt bonuszba javították)
- Túl lett tankolva melegben ezért világított a hibajelző (6.000 Ft-ért kiütötték a hibajelzést, de lehúzás volt, mert azóta is előfordult és magától is eltűnik)
Kötelező szervizek: Mátészalka Skoda Szalon - eddig minden ok volt.
Miskolc Lorántffy VW-Skoda Szalon - semmi negatív tapasztalat
Fenntartási költség | (6) | Évjárat | 2004 |