Autók » Skoda » Fabia (1999-2007)

Fabia 1.4 comfort combi

Száguldó koporsó + id?zített bomba (pedig szép)

Az még csak a kezdet volt, hogy bezárt a központi zár, az elektromos ablakokat az 50 fokos melegben nem lehetett kinyitni, de megbolondult az elektromos szervókormány is. Videojátékot játszott az úton, automatán félrevitte a kocsit, majd a korrekciókra túlreagált. Ijesztgetett az olajnyomás lámpa (trélerezés után a szervizben hibának nyoma sem volt...), fenyegetett a légzsák visszajelz?je. 130-as tempónál lefittyedt a kilométeróra-mutató, és mindössze a motor-fordulatszám mér? és átlagfogyasztás alapján lehetett kalkulálni az aktuális tempót (húsvét hétf?n, a nagy razziák idején). Es?ben rendszeresek voltak az üzemzavarok. Az ablaktörl?vel egy ütemben ingadoztak a kijelz?k a m?szerfalon, ablakemel? m?ködtetésre (amikor ment), a kilométeróra adta meg magát ismételten. Több körös javítási próbálkozás után kedvesen visszaadták az autót a szervízból. A nyári kánikulában mínusz 22 fokról indult a h?mér?. Elhasználták a kábelt valami nemesebb célra a javítás során...

- Ami elektromossággal m?ködött - az egy év alatt, szép sorban, kés?bb blokkban - mind tönkrement. Kábelköteg-hiba.

Dunakanyar autó Vác - teljesen átkábelezték az autót, mivel a szigetelések gyakorlatilag elolvadtak. Szériahiba. Ahogy a futóm?ben és a kormányszervóban. Udvarias, kellemes kiszolgálás. Kár, hogy az autó maga ett?l félelmetes maradt...

Fenntartási költség (3) Évjárat 2003
Előző autója? Felicia 1.4 mpi Következő autója? VW Polo
Verdikt (2.6/10)

Skoda Fabia 1999 (1999 - 2007)