Autók » Skoda » Fabia (1999-2007)

Fabia 1.2 12V HTP

Stabil kis Fém

18 év után cseréltük le a 120-ast a fábiára. Nem számíttattuk be, mert kiszámoltuk, hogy rosszabbul járnánk vele, mert szinte ingyen adtuk volna oda a régi vasat. ez egy 1.2 HTP 64 Le-s cool verzio. Mindenkinek nagyon tetszett már el?tte is az autó formája és mivel a barátaink akiknek már régebb óta van fabiájuk ajánlották a megbízhatósága miatt mi is emellett döntöttünk. Eddig tényleg nagyon meg vagyunk vele elégedve...kivéve a fogyasztását. városon kívül tényleg hihetetlen, hogy pl 90-nél 4.8-at mutat a fed.comp. na de átlagban meg 8-at. Többet használjuk városban, mint országúton, de átlagban szerintem ez azért egy kicsit sok. Figyelembe véve azt is, hogy ki van kímélve a vas, senki nem tapossa ki a lelkét. A klíma nem mindig megy, szóval szerintem az nem számít sokat.

A csomagtartó nekünk elég szóval arra nem panaszkodom. 5 személynek már kényelmetlen az utazás.

Az autóban benne van az anyag az biztos. Rokonok most vettek használt ventót...hát a fábia ha jól tudom nehezebb pár kilóval, de az tuti, hogy közel azonos súlyban vannak.

Nekem nagyon bejön a hangja is, bár sokan hasonlítgatják inkább a f?nyíróhoz.

- bennünket sem kerültek el azok az idegesít? apróságok, mint amikr?l olvastam : itt ott zörögnek dolgok, mint például az üveg a kilóméteróra el?tt, az ablak teker?je...
- ezen kívül semmi

Fenntartási költség (8) Évjárat 2004
Előző autója? 120l Következő autója? bmw 5
Verdikt (7.7/10)

Skoda Fabia 1999 (1999 - 2007)