Skoda: kell ennél több? :)
Szerintem egy nagyon remek kis auto a sajat kategoriajaban. Nagyon szeretem benne hogy erezni hogy van benne anyag nem sporoltak ki belole a vasat es hogy ugy egyben van az egesz, nem nyakladozik mindenfele utkozben. Miutan az egyik ismerosom vett egy citroen C3ast es elhozta hogy megnezem es beleutem hat aszittem meghalok. Olyan erzesem volt a Fabia utan mintha egy papir autoba ultem volna. Foleg az ajtojat erezten nagyon vekonykanak. A masik amit nagyon szeretek benne az a motorja. Nagyon jo ez a 100 lovas 1.4-es, eros (mar amennyire lehet egy 1.4-es) nem eszik sokat es 3000 fordulattol olyan szepen szol hogy azt leirni nem lehet. Es meg egy dolog ami nagyon bejon az a szervo. Nagyon jo ez az elektromos szervo, olyan furge tud lenni az ember a kis helyeken. Egyszoval kicsi 2felnot 2gyerek reszere tokeletes, gyors, olcso, szep auto. Egyetlen hibaja talan az hogy neha itt-ott hajlamos egy egy jelzolampa felvillani(pl.: servo, motor) es ilyenkor csak a szervizben egy reset segit de ennek ellenere nyugodtan autozhato csak kicsit idegesito hogy villagit(meg szerencse hogy edesapam maganvallalkozo autoszerelo es van tesztgepe Skodakhoz :) ). Egyszoval szeretem es csak ajanlani tudom ebben a kategoriaban szerintem a legjobb vetel.
- Meg semmi nem romlot el. Neha kivalant egy-egy jelzo lampa de reset es mar nem is volt problema.
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 1999 |
Megbízhatóság | (8) | Vezetett km | 32000 |