Skoda Fabia 1,4 light
Kicsi csomagtartó, ha be akartam tenni valamit azt kellett néznem mit vegyek ki(poroltó, stb)
Hátsó lábtér kicsi, magam mögé nem tudtam beülni. (ÉN:150kg,183mag)
Light: hátsó ablaktörlő nincs, ez nagyon hiányzott. A legkisebb eső után kiláthatatlan volt a hátsó ablak.
Kesztyűtartó ajtó nem volt, így köszönöm a cégem TMK-s csapatának ők varázsoltak rá egyet. Így már bátran hagytam dolgokat az autóban.
De tudni kell kis autóról beszélünk.
Az autó egy 1.4-es 60LE 4 hengeres 8 szelepes.
Gyorsan melegedett télen is (garázsban nem nagyon állt). Rozsda nélkül adtam el. Átlátható letisztult beltér. Szervo noku de ha gurult már akkor könnyű volt kormányozni. ABS noku így az ember lábában van benne a blokkolásgátló. :)
Fogyasztás: evett már nálam télen 6,5 L/100km de evett 8,5 L/100Km is . Attól függött mennyire vezettem sportosan. Átlagos utazási tempóm 110-130Km/h lakott területen kívül. végsebessége 170Km/h óra szerint.
Szóval ezért nagyon jó minőségű olaj került az autómba 5w-50.
Kívánom használja egészséggel és nagy megelégedettséggel az aki a mostani tulaja.
- 10 éves koráig csak kötelező szerviz. - Utána vízelfogyás miatt szenvedtem. És 2014-ben meguntam többszöri javíttatás 2x hengerfejtömítés csere után is félévente 3dl vizet "evett" lecseréltem. - Fapad, de szerettem. És nagyon sajnáltam eladáskor, rozsdamentes és végig márkaszervizes volt. Bár több autószerelő is azt állította egy 12 éves autónál ez a mennyiségű vízelfogyás rendben van. Sem az olajban nem volt víz, sem a vízben olaj.
VW Juvenal Szolnok = nagy 0, átverés
Kecskemét Maxxautó legelső időkben maradtam az autónál mindig szerbízben. De fejlődtek. A végére már szerintem teljesen korrektek lettek. És kis odafigyeléssel megértették mit akar és vár el a vevő. És teljesítették.És ajánlom őket annak ellenére, volt pár nézeteltérés az elején.Üdv nektek és a KÉK FÁBIÁS VAGYOK :) erről felismernek.
Fenntartási költség | (5) | Évjárat | 2002 |
Előző autója? | Ez volt az első autóm | Következő autója? | SX4 S-Cross |