Öröm ránézni! :)
Nagyon jó autó. Kényelmes, bár a középkonzol a térdemhez sokszor hozzáér,habár nem zavaró, A fékeket picit gyengének tartom, bár suzihoz képest álom. A motor jól húz, főleg 4000 RPM-től a váltó egy álom, viszont baromságnak tartom a csomagtartó nyitásához kellő türelmi időt, miután leállítottam a motort (Kp. zár hátránya). Most, hogy összetörték mind2 oldalát, azt is látom, hogy jó masszív a kasztni, és nem tudom mitől, de a kormányom is beállt egyenesbe a baleset után 40 km-rel, pedig a kerekek széthúznak (az is kapott ütést). Hálás kocsi, csomagtere elég nagy, hátul is van elég ülőhely, de hiányolom a fejtámlák dőlésszögének állítási lehetőségét, hátulra a 2 kapaszkodót, és nem értem, miért nem osztott alapból a hátsó ülés ennél a modellnél.
Hátulra beszereztem hozzá 2 fogasos kapaszkodót (1800 Ft/db), és vettem előre olvasólámpás belső világítást (6000 Ft/db) a Levimpexnél. Mindenkinek ajánlom, mert a legolcsóbbak, és nem törött kocsikat bontanak.
- Eddig semmi hibát nem tapasztaltam rajta, egy féklámpa izzót kellett csak cserélnem. Azt persze nem értem, hogy egy 2 éves szerviznél miért kell többek között pollenszűrőt cserélni a kocsin, meg az ablakmosó folyadékomat miért cserélték le (papíron), 37e Ft-ot sokallok egy kötelezőért 25000 km-es óraállásnál,ahol a kocsinak semmi gondja, de mindegy. 3 óra alatt át is nézték, hibát sem előtte, sem utána nem tapasztaltam.
- Hallani jobb előlről valami nyekergést néha, de mióta megvan hallom, és soha nem volt belőle semmi, nem erősödik a zaj, nincs semmi hatásam és nem szóltak még érte.
Palota Autóház
Fenntartási költség | (5) | Évjárat | 2004 |
Előző autója? | Swift 1.0 GL | Következő autója? | Sokáig szeretném megtartani |
Verdikt | (7.8/10) |