Nem értéktartó, de jó és megbízható
Két év alatt -1.000.000,-
Két éve vettem meg a Fabiamat,(még meg van).A skoda bevette az öreg roncsot, ez el is döntötte a kérdést a márka választáskor. Most viszont, mikor szeretném nagyobbra cserélni, a 2 éves autó már 1 mill.-val kevesebbet ér! A kiválasztáskor alapvet?en a motor teljesítmény volt a mérvadó, ezért is lett a 100 lovas motor. Ez hozta magával az ABS-t, ASR-t, elöl-hátul tárcsafék, szélesebb gumik, er?sebb futóm?, jobb menet teljesítményt.Ezek az extrák akkor is tetszettek és tetszenek most is, viszont: az autó rendkívül puritán. A szín választék gyenge és alap áron van bel?le kék és kék. (az enyém is az) Miután az er?sebb motorral kapásból 2,9 mill. lett az ára nem kértem bele egyebet. Ezt azóta már megbántam.Semmi nincs benne.Teker?s ablak, kulcsos ajtó, nyáron dög meleg, télen folyton párás ablak belülr?l. Nekem m?szaki problémám még nem volt vele. A fék például hihetetlen jó! Els? alkalommal majdnem kifejeltem a szélvéd?t, mikor ráléptem.A futóm?vet kímélem amennyire csak lehet, pl. elfordítom a kormányt miel?tt bele mennék, ha már van, akár használhatja is az ember! A hátsó ülések hosszabb távon kényelmetlenek, viszont a f?tése télen kit?n?. Az árához képest lehetne felszereltebb.
- Eddig semmi! Olajat cseréltek rajta, ablakmosó folyadékot, meg benzint szoktam bele tölteni.
Gemenc autóház szekszárd
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 2003 |
Megbízhatóság | (9) | Vezetett km | 22000 |
Előző autója? | 323 kombi 1981 A roncs | Következő autója? | Mazda 6 sport vagon-ra fáj a fogam |
Verdikt | (7.1/10) |