Autók » Skoda » Fabia (1999-2007)

Fabia 1.2 HTP Kombi Cool

Miért pont az enyémen romlik el?

- Ami el tud romlani az el is romlik. Ezzel tudnám jellemezni azt, hogy amikor a Fabia 1.2-es 2003-as évjáratú autóm betöltötte a 3. életévét egyszerre két dolog is meghibásodott rajt. A meleg és a hideg levegő beáramlását szabályzó motor. Vagy csak meleg, vagy csak hideg levegőt bírt készíteni. Ebből a motorból kettő darab van és nekem mindkettő egy hónapon belül adta meg magát. Darabja 26.000 Ft plusz beszerelés, ami egy 10-es. A szervízben azt mondták 10 fábiából 3-nál biztosan jelentkezik ez a hiba. Megnyugodtam, amikor azt is hozzátette, hogy az új Oktáviában ugyanebből a motorból 4 db. van. Szóval típushiba, ami nekem pont egy 100-ban van. Ezt leszámítva nagyon meg vagyok az autóval elégedve.

Autó Piedl Veszprém

Fenntartási költség (6) Évjárat 2003
Előző autója? swift Következő autója? Fabia
Verdikt (5.7/10)

Skoda Fabia 1999 (1999 - 2007)