Megnyugtató unalom
Az előző kocsim olasz "temperamentuma" után kifejezett idegnyugtató az az unalom, amivel kényeztet. Mindig elvisz, ahova akarom, nem kell betolni, nem kell a bozótban kipufogódobot keresnem, csak megy, mint egy jó autónak illik. Nem gyors, és nem izgalmas, de ez nem zavar nagyon, csak megnyugtat. Lehet, hogy öregszem.
A fentiek óta már öregedtem 2 évet, szaporodott a család, így a csomagtartó kihasználásáról is vannak tapasztalataim. A megfelelő babakocsi megvásárlása után (mindenképpen esernyőre csukható) a pici csomagtartóba még befér két kézipoggyász méretű bőrönd, meg még egy közepes csomag pelenka. Egy gyerekkel még elviselhető kompromisszum egy nem túl magas családnak. A két gyerekes módról remélem hamarosan beszámolhatok, mert egyelőre eszem ágában sincs lecserélni.
- Belefagyott az ablakmosó a csőbe és szétcsúszott a nyomástól. Összedugtam 0 Ft-ért.
- Kicsit rakoncátlankodott a belső keringtetés kapcsolója, szervízben garanciálisan megnézték, már nem csinálja.
- Szilveszteri meglepetésként kitört a hátsó szélvédő. Cascora csináltattuk, 16 ezer volt az önrész (80000 az egész). Három nap alatt kész volt biztosítási ügyintézéssel együtt és hétvégére még tárolták is a kevéssé vízhatlanná vált autót szépen tető alatt.
- A fűtés állítómotorját cserélték és a jobb első futómű lógását javították a 45000-es szervíznél szavatossággal, csak a munkadíjat kellett fizetni.
Skoda Derzbach
Porsche Pest