Megbizható társ a hétköznapokban, reális áron
Régebben egy Skoda 120 GLS -em volt.A kora miatt gondolom elég sok gondom volt vele,amúgy jó kocsi volt.
2003 Januárjában vettem meg életem elsö új autóját.Egy 1.2-es Fabia Ecot.Alapfelszereltségü ez igaz,de 2millió forintért kaptam egy valóban megbizható gépet.Nekem semmi bajom vele.Nagyon sok ember nem tudja,hogy mire szeretné használni a gépét.Mert olyan autot még nem gyártott senki amit egyes emberek szeretnének.
Pld.Gyors legyen,bivaly erös,de ezek melett szinte ne fogyaszon semmit.
El kell dönteni,hogy mire akarjuk használni az autót!
Egy 1.2-es motorral egy 1tonnás kasznival ne akarjon senki sem versenyezni a lámpánál,illetve 200-al menni az autópályán.Mert egyszerüen nem erre való ez a gép.
Viszont a városban ide-oda futkározni,vagy nagyobb távolságokra esszerü sebeségek mellett eljutni igenis tökéletes választás.
Vegyes használatban abszolut tartható a 6literes átlagfogyasztás.Városban Kb8 országúton kb4.5 a fogyasztása.Szerintem ezek nem rossz paraméterek.
Olvastam,hogy valamelyik Fábia tulajnak minden baja van a gépével.Szerintem ö csak lejáratókampányt folytat.
Olajfolyás!!!!!Miröl beszél ez az ember??????A 15ezres olajcsere ciklusok között 1deci olajam sem hiányzott a motorból.Ami szinte hihetetlen volt a régi skodámhoz képest amibe havonta kellett utántölteni,vagy fél litert!
Szóval összefoglalva nagyon jó kis kocsi ez.Eszem ágában sincs megválni töle.
- 50000km futásteljesitmény melett,aminek a háromnegyede városban történt a következö dolgokat kellett kicserélni:
- Az elsö tárcsafékeket betétekkel együtt.A gyári tárcsák darabját 20ezerért kinálták,az utángyártottat a feléért megkaptam és ugyanolyan jónak tünik.A betétekért 9000-ret kellett kicsöngetnem.Ezenkivül csak izókat és olajat kellett cserélnem,na meg légszürüt.
Karg Mobil Kaposvár
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 2003 |