Autók » Skoda » Fabia (1999-2007)

Fabia 1,2 HTP Aura

Megbízható autó jó ár/érték aránnyal

Vásárlás előtt alaposan szétnéztem a piacon, több tipust is megnéztem , az autós magazinok tesztjeit is figyelembe véve döntöttem az autó mellett. Döntésemet azóta sem bántam meg, csak azt sajnálom ,hogy nem kombit vettem( Azóta gyarapodott a család.) , mert gyakran kevés a csomagtér( limusin). Különösebb hibája nem volt, megbízható utitárs. A hátam a hosszabb utakat megérzi, jól jönne a gerinctámasz, de nem vészes. Szereti az egész család. Ez a motor elég takarékos is pl.:4 felnőtt+gyerek kevesebb , mint 6l/100km a Magas-Tátrába és vissza M.o.-ra.. Autópályán azonban azt tapasztaltam 120 fölött kezd megjönni az étvágya.A menetteljesítmények lehetnének jobbak, előzésnél nem árt az óvatosság, bár amit egy 1,2-től várni lehet azt tudja. 4 év használat után sem zörög semmi az utastérben az autó "egybenvan".Összeségében úgy gondolom jó választás volt és valószínűleg a későbbiekben is maradunk a márkánál.

- - a központi zár egyik érzékelője( csere garanciában)
- - izzók ( tompított, rendszámtábla világítás)
- - harmadik féklámpa( gar.)

Mátra Autóbázis

Sándor Autóház

Fenntartási költség (8) Évjárat 2003
Előző autója? Következő autója? Valamilyen nagyobb skoda.
Verdikt (7.3/10)

Skoda Fabia 1999 (1999 - 2007)