Kis méregzsák
Az autó: szeretem, megbízhatónak tartom még a magyar import?r és szervízszolgáltatás bakijai mellett is! Jól fogyaszt, pedig a 100 lovas verzió,a fékekek szuperek, a futómüszilentek egy kicsit gyenguszok a hazai utakhoz képest! Nem zörög,nem csörög csendben halad.
- -féklámpakapcsoló 3 naposan
- -kb 5 hónaposan garázsban álló autón berepedt szélvédö
- -3. henger bef. szelep leragadt 10 napos állás után 1,5 évesen
- -Kb 1,5 évesen megállt az akksi nem garis???? 2 év teljeskör?vel vettem!
P M5 újautó átvétel 2004 jan! új??? 2 évesen derült ki hogy a gépháztete?m át van fényezve,egyébbként a kocsi sérülésmentes új!?
P M5 szélvédöcsere: csere után az autót lemosva kaptam vissza eddig oké, de mikor felhajtottam az M5 nagykör?si felhajtójára akkor a nap fényében az üvegszilánkok csillogtak a m?szerfalamon! kérdem én beleverték az üveget nem kivágták?
P M5 leragadt bef szelep: a szervízkódot sorornkív?l törölték - ingyen - másnapra vártak vissza cserére, de az értékesít? közeli ismer?s?m és csakúgy megsúgta hogy ezt talán itt nem kéne mondván csak belebarmolnak!
P M5 1,5 évesen megállt akksi: közölték nem garis érdekes ez nem tartozik bele a két év teljeskör? gariba?
Párkány Skoda szerviz: ott lehetek az autó mellett!!!! ez nálam sokat számít! A szerel? szinte mindent a számba rág még az elvégzett munkáról is, mintha sz?ke n? lennék(bocsi),pedig kasznis vagyok! Tudtomra hozza a szerviz munkafelvev?je a köv dolgokat:
- az akksi 2 éves koráig is garis!
- vannak olyan hibák amelyeket a SKODA AG akár 5 éves korig is 100% ban javít! Tehát nem ?k,nem a P M5 hanem a SKODA AG! kérdem én valami hasónlót magyarországon nem lehetne, csak átverni az embert?
-Az már hozzá sem merem tenni hogy nagyonkulturált nagyonnormális szervíz a Párkányi skoda szervíz és kb 2/3 áron mint itthon!
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 2004 |
Előző autója? | golf | Következő autója? | Skoda superb, új octávia |