Kezes bárány, könnyen szelidíthető puha autó
Egy hófehér Jaguár Skoda bőrbe bújva, mondjuk az erejére nemlehet ép a jaguár kifejezést használni, de midnen esetre én nagyon szeretem főleg azért m megbízható és ügyes kis autó. Akkor lenne csak igazán jó ha diesel lenne és mindjuk eg y1,5-2 literrel kevesebbett fogyasztana. Igazán rosszatt nem mondhatok róla, ez a két hibája volt eddig és eddig a műszakikat is gond nélkül vette úgy h nem kellett napokat feküdni alatt a felkészítéshez. Szeretem és vennék másikat is újat de ez az új modell nekem túl puritán az utolsó szervízlátogatásom során míg a kocsi javult. Kipróbáltam a roomstert és a fabiat is az újat és nem votlam elájulva. Míg egy pár évig marad a kicsike aztán mivel húzok a VW autókhoz sztem Póló v Golf.
Ajanlom barkinek jo auto!
- A benne lévő 75000 km alatt amiből 30000 töltött nálunk 60000nél megadta magát a generátor az kapásból 3 hét autó nélküliséget jelentett és 65000HUF -fal lettem könnyebb most 74000nél megadta magát a computer hőszenzora ami további 14000 vitt el, tehát erre az autóra valóban jellemző a ritkán de akkor többet kifejezés. Ugyanakkor most volt rajta az első fékbetét csere és még sztem mindig votl benne egy 10000km de jobb a biztonság. Tárcsa még jó.
Vácra a Dunakanyar Autócentrumba hordom ha komolyabb probléma jön elő. Sajnos a közelbe csak ez van
ismerős autószerelő olajcsere fékbetét fékfolyadék coputert nem igénylő feladatok
Fenntartási költség | (7) | Évjárat | 2001 |
Előző autója? | Golf | Következő autója? | Közvetlenül nem tervezem a 2007 es modell nem tetszik kénytelen vagyok új márkát keresni |
Verdikt | (6.4/10) |