Kedves H?séges Jószág
Alapvet?en elégedett vagyok. A család eddig is Skodában utazott, már hosszú ideje.
Megdöbbentem egy korábbi ítéleten.
Egy kollégánál olvasom: "Hibalista Ablakteker? mechanizmus 8000-nél cserélve. Váltó szabályzások. Motorvezérlés csere. Futóm? 3-szor állítódott el, kétszer volt megbontva, nem találják az okát. Légkondi zörög amíg m?ködik. Motorhztet? zárja állandóan kilazul, 1-szer cserélték. Motor melegen gyakran lefullad."
Ez a mi autónkkal mind nem történt meg 15000 kilométeren, bár az igaz, hogy a miénkben nincs is klíma, és nem 1,4-es.
Az urat valószín?leg nagyon csúf balszerencse üldözi a szerel?i oldalról.
A mi autónk nagyon jól, kényelmesen vezethet?, méretének megfelel?en van benne er?, és - bár ebben benne lehet, hogy a miénk 1,2/12V - elég kultúráltan fogyaszt. Ez a 6/100 is városi/falusi használat, nem tiszta, nyílt út, vagy autópálya.
Az autó méreteiben, kényelmi színvonalában teljes mértékben megfelel az elvárásainknak, és ennek megfelel? áron, érzésem szerint jó ár/érték aránnyal juthattunk hozzá.
A kedvenc márkaszervizünk még sosem hagyott cserben. Precízen és odaadóan dolgoznak.
Az egyetlen hiba ami különösebben zavar, az nem az autóé, hanem a SONY CD lejátszóé, amely mp3 üzemmódban id?nként megakad.
Ha valaki örömmel újságolná, hogy Fabiát készül venni, eszem ágában sem lenne lebeszélni, inkább támogatnám az ötletet.
(Azért 9, mert perverzül nem, de imádom:D)
- mp3 lejátszó
Patócs Autóház (Gödöll?)
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 2004 |
Előző autója? | Felicia | Következő autója? | Skoda Octavia - vagy annak utódtípusa |
Verdikt | (7.8/10) |