Autók » Skoda » Fabia (1999-2007)

Fabia 1.4 MPI 68 Le

Jó is, meg nem is, szeretem is, meg nem is!

Hát volt már bajom vele bőven!!! Nézzük csak sorba 1: garanciában cseréltek benne kétszer gyári riasztó és központizár egységet! 2: szintén garos volt egy féklámpa kapcsoló! 3 már nem garosan cseréltem benne vízpumpát , 4 első szilentgumikat, ékszíjfeszítő görgőt, 6 vezérműláncot, 7 ékszíjfeszítő göggőt, 8 ja és termosztátot, Aszem enyi bár egy pozitív van benne hogy nem drágák hozzá az alkatrészek még a gyári sem mindig! Ja és az egyébb kopó alkatrészek féktárcsa , fékbetét, olaj, ja és a bordás szíj ami 1 éves korában 20.000 km nél volt olyan töredezett mint a sokat szídott olasz Fiat Tipo gépjárművemben a gyári 120.000 km nél!!!!! Hoppá!! Ja és volt még egy szélvédő csere is de az a saját hülyeségem volt meert leszedtem a tükröt és amikor raktam vissza nagyon megfeszült és ezer felé pattant!! Úgyhogy mindenkinek ajálom ne piszkálja a tükröt!!!!!!! Ezek ellenére én szeretem mert nekem tetszik a formája kivül belül és igazából ott még nem hagyott sehol !!! Csak hát mindig kell rajta valamit javítgatni!!! De nagyon szépen szól az 1.4 es 4 hengeres 8 szelepes motor egy K&N direktszűrővel!!!! El fogom adni tavasszal mert kinőtem és kell egy nagyobb de azért szeretem a hibái ellenére is!!!! Egyet bántam meg hogy újjat vettem 2.500.000 Ft ért és buktam rajta 3 év alatt 1.000.000 Ft de ez igaz minden új autóra!!!!!!

- Sokmindent!!!!! Kicsit lejjeb leírom bővebben!!!!!!

Skoda márkaszervíz Zalai Pécs!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nem szeretném minősiteni őket mint szervíz mint kereskedés de egy 10 es skálán -5 !!!!!!! 300.000 Ft vel akartak megrövíditeni amikor vettem a vasat!!!!!!! És van akivel meg is csinálják!!!!!

Egy haverom !! Közel van megbízható olcsó és gyors!!!!

Fenntartási költség (5) Évjárat 2003
Előző autója? Tipo 1.6 sport 3 ajtós !!! Következő autója? Egy ismerős 4 es Golfját megkimélt kevés kilóméterrel jól felszerelve!!!
Verdikt (5.2/10)

Skoda Fabia 1999 (1999 - 2007)