Autók » Skoda » Fabia (1999-2007)

Fabia Fabia 1.2 Fashion

Hűséges, megbízható, takarékos kicsikocsi

Az elsődleges szempont a vételnél az volt, hogy megbízható legyen és keveset fogyasszon, mivel napi munkába járáshoz használtam. Így került hozzám használtan kevés kilométerrel. A motorja nem valami erős de számomra tökéletesen megfelelő. Nagyon vigyáztam rá és szerintem meg is hálálta. A hőmérséklet jeladó hibáját egy kis sárga motor elektronikai visszajelző lámpa jelezte nyáron a 40 fokos melegben. Lehet, hogy volt valami köze a kánikulának? Alapjában véve meg vagyok vele elégedve. Mostanában szeretnék autót cserélni, mert úgy érzem kinőttem és a család is gyarapszik. A szervízperiódus 15 ezer km után esedékes ez kb. 40-50 ezer Ft ba került eddig. Ez egy picit soknak tűnhet de mobilitás garancia is jár ezzel és teljes átvizsgálás és olajcsere is munkadíjjal együtt. Ha márkaszervízben csináltatja az ember akkor elfogadhatónak tartom. Persze soha nem jó dolog a pénztárcába nyúlni. Nem bántam meg, hogy ezt választottam.

- Izzó H7 (1.878 Ft)
- Hőmérséklet jeladó (8.355 Ft)
- Hőmérséklet jeladó ki és beszerelése (5.208 Ft)

Patócs Autóház Gödöllő

Fenntartási költség (7) Évjárat 2003
Előző autója? Daewoo Racer 1.5 Következő autója? Skoda Fabia Kombi
Verdikt (6.5/10)

Skoda Fabia 1999 (1999 - 2007)