Hogyan költsünk sokat Skodára!!
Életem nagy baklövése. Mint sokan én is bedőltem a Skodának. Sajna csak rosszat tudok róla mondani.
Két alkalommal cseréltettem gumi szigetelést az első ajtó körül, de mindig kiszakad középen (pár ezer ft) vezérmű lánc átugrott (állítólag tipushiba) 50000 ft haveri áron.Aztán elromlott a tolatólámpa kapcsolója (ez is tipushiba) javítókészlet pár ezer forint. A csomagtérben állandóan kiég az égő már nem is cserélem, reménytelen. Pár hete minden előjel nélkül beállt a motor (eltünt belőle az olaj), potom 400.000.- Csörög-zörög minden rajta, rossz minőségű ülés és ajtó kárpit, az űlésmagasítót nem lehet úgy meghúzni, hogy ne lötyögjön. Amúgy egy rakás szemét. Amint tudok megszabadulok tőle. Már autónak sem hívjuk, csak mint a HarryP.-ben valaminek.
- gumi az ajtó körül, vezérmű lánc átugrott, elromlott a tolatólámpa kapcsolója, a csomagtérben állandóan kiég az égő, beállt a motor (eltünt belőle az olaj), csörög-zörög minden rajta, rossz minőségű ülés és ajtó kárpit, az űlésmagasítót nem lehet úgy meghüzni, hogy ne lötyögjön.
Fenntartási költség | (1) | Évjárat | 2004 |
Megbízhatóság | (1) | Vezetett km | 92000 |