Hófehérke
Az autó önmagában egy jó választás fenntartása olcsó , szinte csak az üzemanyagot kell bele locsolni.
A menettulajdonsággal maximálisan megvagyok elégedve , az autó olyan mintha sinen futna és rendesen fekszi az utat , igaz az 1400 ccm-hez járhatna több lóer? / 68 / mert ugye az kevéske pláne hegymenetben.
Az összerakással is vannak gondok de ennek lehet , hogy csak a mi EU min?ség? útjaink az okai ugyanis az enyémnek a m?szerfalából számomra idegesít? m?anyaghang , nyöszörgés hallható / kizárólag rossz úton / . Mindezek ellenére ha az un. ár-érték arány jobb lenne a mostaninál vennék egy újat.
Én személyszerint ajánlom azoknak akiknek nincs ablakon való kidobásra szánt pénze , szerintem hosszútávra is jó választás csak megfelel? felszereltséi szint? mellett döntsünk én megbántam a Classic nev?t , mostmár magasabb felszereltség?t választanék.
Az egész család nagyon szereti és mégegyszer mindenkinek ajánlom , valóban a kisautók királya !
- Kormányszög jeladó / garanciába cserélve / ár : kb.45-50EHUF lett volna ha nem garis
- Gyújtótrafó Szakszervízben 50 E HUF / bontóban : 15 E HUF
- H7-es izzók db-ja 850-1600 HUF