Filigrán ezüst golyó
Hosszas keresgélés után bukkantunk rá, klimával felszerelt 1,4-es szerettem volna,így Használtan vettük a gépsárkányt 2 éves 27.000 km volt benn.!Mátrix fantázia nevű felszereltséggel, ami sajnos a klimát nem tartalmazza, amit azóta is nagyon hiányolok belőle!
Klimával felszerelt lett volna 1,2 motorral,de azért legalább 4 henger legyen már egy motorháztető alatt!
Először nem voltam kibékülve vele, mert szüleim 1,4-es G astrájukhoz képest elég gyatra járgány!De mostanság már megbarátkoztam vele, annyir hogy szívesebben hajtom már mint az astrát!Feleszerelése a klimán kívűl szerintem elég a magakategóriájába:elektromos ablakok, táv. kp.zár, szervó,EPC,kormány, ülés áll. stb.Az eredeti Barum abroncsok gyalázat és keskeny is volt, dobtunk rá egy 14"alut és 185/60-goodrich nyárigumit, amitől sokkal stabilabb lett a verda!Nem egy nagy gyorsuló bajnok ,de azért sokan nem előznek meg:)160 km/h utazó sebesség lehet az autópályán, a városban meg elég rugalmas és a fogysztása is meglepő elinte a 9 litert is bekapta, de ha 90-nel mész akkor is 7,5 szippant,ha 130köröl igyekezek akkor is!
Eddig a kötelező szervizen kívül semmi más okból kifolyólag nem kellett szervizelni!
Összességében elégedett vagyok vele,de az új modell már nem fogott megannyira, meg összességében első autónak jó volt, legközelebb már nagyobbat szeretnék lehet h a márkán belül.
- Belső világítás gyakran kiég
Buzás doktor