Autók » Skoda » Fabia (1999-2007)

Fabia 1.2 12V HTP

Fekete Gyöngy! Fori.

Amugy csúcs hogy egy ilyen gépet mikor megláttam egyböl megtetszett.Ilyen még nem volt soha velem.3* voltam vele lengyeleknél minden gond nélkül.A féklámpakapcsolo szar a régi Audi TT-ből maradt ránk fabiásokra.De ha van vonóhorgod akkor nézesd át a bekötését mert az a hiba fő oka!Én spec szeretem mert jó benne a zene is!A fogyasztás néha király!Egy jó tipp.Shell V-Power Racing.Jo,tisztább égés,egy kicsit erősebb,kevesebb a fogyi ami lényeges szempont.Egyszóval egy korrekt kisautó éppen annyi pénzér amennyit ér.Egy pici sem bántam meg hogy nem az 1.4-es motorral kértem!Egy jobban megy!Hidd el!Tudom!

- Miután kihoztam a szervízböl egyböl a kormányszögjelado.Aztán rá 1 napjára a szervopumpa.
- Gyári hulladék fos gumik.
- 1-hetes volt a drága amikor valami paraszt összekarcolta.
- Távolrol is üdvözlöm a jo édes anyádat!230.000ft omba volt köcsög:-)
- A 8-bol 6-db hangszorocsere.Nevetséges.De nem gond.Jo fejek a szerelők:-)
- Vízpumpacsere,izzócserék halmazai,Denem lényeg!Én nem vagyok az a szívbajos aki sajnál két 1000-ftos izzot a kocsijátol!Ja!Az izzócserén kivül mindent garin belül cseréltek!Hát a hibákból ennyit.:-)

Skoda,Győr.

Én magam :-)

Fenntartási költség (10) Évjárat 2003
Előző autója? 601s Következő autója? Fabia RS 1.9 PDTDI
Verdikt (7.5/10)

Skoda Fabia 1999 (1999 - 2007)