"Fánika", a Nejem Kedvence
Sok itéletett elolvastam, és megdöbbentem milyen hibaleírásra adtak 1-2 csillagot. Aki tágas 5 személyes limuzint, vagy sportkocsit keres az ne vegyen Fábiát. Olvassanak bele pl. 1-2 C3 itéletbe lefognak döbbenni azon amiket ott írnak. Egyébként sok autót megnéztünk és teljesen véletlenül döntöttünk a Skodánál. Tetszett az ára a felszereltsége a kevés km. ismerem az értékesítőt Ő ajánlotta, az előző tulaj becserélte egy újra. A Comfort felsz.-ből csak a klíma hiányzik, de a 2 éves kislányunk miatt ez nem gond, a lakásban van klíma, mégis kevesett járatjuk nehogy megfázzon. Az autót az asszony használja a gyerekkel, főleg városban, imájába foglalja a szervókormány feltalálóját, a tiszta kézzel becsukható csomagtartót. Kevés nem presztizsmárkában van olyan belső világítás ami az ajtó becsukás után fokozatosan halványul el. Szerencsére az immob. miatt a tolvajok nem bántják. Nekem céges autóm van ezért csak hétvégén vezethetem, általában Pestre járunk sztrádán 160 körüli tempóban, na a tempomat ilyenkor hiányzik, fel sem tűnik a sebesség, könnyen gyorsul, a futómű és a kormány remek, biztonságos. Aki négyszemélyes megbízható autót keres csak VW csoporton belül gondolkozzon.
- Egyszer nem indult melegen, fél óra után beindult csak hülnie kellett, vízhőfokmérő gomba csere: 5.000.ft.
Rákóczi és Locskai Kecskemét.
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 2001 |
Előző autója? | Tipó | Következő autója? | Skoda Fabia kombi, Octavia combi tour |
Verdikt | (8.6/10) |