Fábiusz, feleségem imádja, jelenleg én nem!
Elöször a rosszakat, classic típus tehát semmi extra, müszerfal plexije kicsit nyikorog, főleg nyáron, nem szereti a 40celsiust! Gyári gumik/barum brillantis 165/70/ elméletben 4 évszakos, nem sokat érnek, megállni, esőben indulni alig lehet! Ha van lehetőség csere, min. 185/60- as nyári, 165/70- es téli külön!! Téligumikkal városban beszippantja a 8.5l simán, néha nyárival is, igaz ez már szélesebb gumi! Gyári hangszórók odavoltak, én 3 év után lecseréltem 22500FT.-ba került és sokkal jobb!! Hátsó ajtók, beáznak. Befolyik a víz az üveg mellett és a víz nem kifolyik az ajtó alján a lukakon, hanem befelé a kárpit felé!!!! Nem a lukak vannak eltömődve!! Ja és aki teheti ne vegyen capri-kéket, iszonyú nehéz szépen lemosni!!!
A jók?:
A teljesítményről nem írok, aki száguldozni akar nem 1.2 est vesz!
4 embernek kényelmes, mi általában 2 felnőtt 1 gyermek felállásban használjuk, arra tökéletes. Csomagtartóba is lehet pakolni, eddig befért minden, ami kellet. Ülések kemények jól tartanak, hosszú távon is kényelmesek! A váltó a kedvencem, pontos, viszonylag röviden jár, kézre esik. És nagyon szép, formás autó, szerintem.
- 26000km- nél bal első, 28000km-nél jobb első távolsági fényszóró kiégett, szakszervízben javítva, 30 perc alatt, izzóval együtt 3000Ft/ db. Ablaktörlőlapátok cseréje 3év után /ráfért, elméletben félévente/ 2 első csak gumi, hátsó csak egyben cserélhető 4500Ft. 10perc alatt! Hűtővíz utántöltés, gyári folyadékkal 1.5l-es 2700Ft. otthon utántöltve. 32000km-nél motor check világít,alapjáraton rángat a motor henger nem megy!! Diagnosztika: 1henger égéskimaradás. Gyújtótrafócsere, gyertyacsere 20000Ft. Hiba nem szűnt meg, nem tudni mi baja szervíz csak tapogatózik... 35000km-nél jobb első izzó ismét kiég, házilag csere , 2db.izzó 5000Ft. Mindkét hátsó ajtó beázik, de dúrván, jelenleg próbálunk megoldást keresni.
Autó Piedl, Veszprém, gladsaxe út
Csermely és tsa., Balatonfüred, fürdő út
Fenntartási költség | (5) | Évjárat | 2004 |
Előző autója? | samara 1.3 | Következő autója? | valami jól összerakott német márka |
Verdikt | (6.3/10) |