Egy autó, amely jobb lett, mint a VW szerette voln
Szerintem jó választás volt és ma is ezt venném, mivel 80% ban városban használom a motort se érzem kicsinek pályázni nem szoktam országúton menni pedig 120 felett kész életveszély akkora gödrök vannak...
Felszereltsége ésszer?: magasság és tengelyirányban állítható szervókormány, klíma, dupla légzsák, távir.központi zár, magasságállítható ülés, kikapcsolható utaslufi, isofix pontok hátul, 3 autöv+3 fejtámla hátul.
Mindez akciósan 3.250.000 helyett 2.650.000 Ft volt
ködlámpát hiányoltam de utólag ha nagyon muszáj 25.000 Ft szerléssel együtt. (eddig nem hiányzik mert nagyon jó a fényszórója)
Fogyasztása nagyon jó 5,5-6 között átlag. Bels? anyaghasználat osztályon felüli puha benyomható m?anyag, fokozatosan elalvó bels? lámpa...stb. Kényelmes nagy csomagtér nagy méret? babakocsi simán befér.
Fenntartási költsége szerintem a legolcsóbbak között van, kötelez?+casco+benzin árán átlag 5-10.000 Ft/hó spórolható a kategóriatársakhoz képest.
A kisvárdai Babják autóházat mindenkinek ajánlom aki nyugat-európai kiszolgálást és ügyintézést szeretne hazai pénztárcához mérten. Szerintem az ország legjobb és legemberibb autószalonja ahol a vev? nemcsak addig fontos amíg ki nem hozza az autót!
El?nyei:- kiforrott technika, min?ségi összeszerelés min?ségi anyagokkal, megbízható, biztonságos, takarékos, pénztárcabarát, viszonylag alacsonyfordulaton is nagy forgatónyomatékkal rendelkez? motor tele van ésszer? megoldással (3-at villanó index, boardcomputer (ami pontos is), hátramenetbe egyb?l bekapcsoló hátsó ablaktörl?.
hátrányai: vadulni nem lehet vele mert a váltóját nem gyors váltásra találták ki (ez családi autónál megbocsátható)
nem látni az autó orrát a vez.ülésb?l (a mai autóknál egyiknél se látni :) ) er?sebb gyorsításnál magasabb a hangja mint nyugodt tempónál ( de ez elnézhet? és orvosolható hiba)
Mindezek ellenére állítom, hogy ebben a kategóriában megfizethet?, normális csomagtérrel rendelkez? kombi nem kapható a Fabián kívül!
szóval tökéletes autó nincs de én megel?legezem neki a maximális pontszámot biztatásképpen :))
- Eddig szerencsére semmi, 4000 km körül bevittem nézzék meg a fut?m?vet mert elég sokat kátyuztam vele (igaz nem éreztem semmit menet közben ami elállítódásra utalna én hibám meg a magyar utaké) de azt mondták tökéletes nem kell utánállítani ! És semmit nem fogadtak el ezért az ellen?rzésért pedig 2 szervizes is elment vele próbaútra (ráadásul egyik a szervízvezet? volt)
Babják Autóház, Kisvárda
Mindegyik felkészült!
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 2005 |
Előző autója? | Punto 75 ELX | Következő autója? | Megtartom mert2 gyerekig tökéletes (3 gyereknél talán Roomster) |
Verdikt | (8.9/10) |