Drága szervizszámlák
Mar irtam egyszer, hogy mennyire meg vagyok elegedve a geppel, hozza-viszi a csaladot, nincs vele semmi gond. Egy kis szeretni valo joszag. Nem hasznalom minden nap, igy csak 34.000 km-t tettem bele egy ev alatt. Ami megdobbento, hogy ennek a kis es egyszeru autonak milyen nagyok a szervizszamlai! A kotelezo szerviz az 40 es 50 ezer kozott van. Nem is merek belegondolni, hogy mi tortenik, ha valami komolyabb gond adodna a geppel..Igaz, az elozo skoda fabiam-al 160.000 kmt mentem 4 ev alatt, es soha nem hagyott ott az uton, szoval bizom ebben a kicsi Fabiaban is.
Szoval vasarlas elott erdemes megnezni, hogy mennyibe is kerul a gep szervizelese...A Suzuki Ignis -el osszehasonlitva, az Ignis-t fele annyiert szervizelik. pl. Ignisz teli atvizsgalas, meg 30.000 -es kotelezo szerviz = 20.000 Ft. Ezek utan nem ertem a Skodanal milyert ilyen draga a kotelezo szerviz?? Annyival azert nem jobb auto..
- Meg nem romklott el semmi rajta
Markaszerviz.Semmit sem ernek.Lassuak, nem dolgoznak precizen, nagykepuek. Tipikus magyar szervizzel ellatott autokereskedo.
Fenntartási költség | (1) | Évjárat | 2005 |
Megbízhatóság | (10) | Vezetett km | 32000 |