Autók » Skoda » Fabia (1999-2007)

Fabia 1.2

Drága szervizszámlák

Mar irtam egyszer, hogy mennyire meg vagyok elegedve a geppel, hozza-viszi a csaladot, nincs vele semmi gond. Egy kis szeretni valo joszag. Nem hasznalom minden nap, igy csak 34.000 km-t tettem bele egy ev alatt. Ami megdobbento, hogy ennek a kis es egyszeru autonak milyen nagyok a szervizszamlai! A kotelezo szerviz az 40 es 50 ezer kozott van. Nem is merek belegondolni, hogy mi tortenik, ha valami komolyabb gond adodna a geppel..Igaz, az elozo skoda fabiam-al 160.000 kmt mentem 4 ev alatt, es soha nem hagyott ott az uton, szoval bizom ebben a kicsi Fabiaban is.

Szoval vasarlas elott erdemes megnezni, hogy mennyibe is kerul a gep szervizelese...A Suzuki Ignis -el osszehasonlitva, az Ignis-t fele annyiert szervizelik. pl. Ignisz teli atvizsgalas, meg 30.000 -es kotelezo szerviz = 20.000 Ft. Ezek utan nem ertem a Skodanal milyert ilyen draga a kotelezo szerviz?? Annyival azert nem jobb auto..

- Meg nem romklott el semmi rajta

Markaszerviz.Semmit sem ernek.Lassuak, nem dolgoznak precizen, nagykepuek. Tipikus magyar szervizzel ellatott autokereskedo.

Fenntartási költség (1) Évjárat 2005
Megbízhatóság (10) Vezetett km 32000
Előző autója? Fabia 1.4 Következő autója? Suzuki
Verdikt (5.6/10)

Skoda Fabia 1999 (1999 - 2007)