Autók » Skoda » Fabia (1999-2007)

Fabia 1,4 MPI Junior

Családi kedvenc

130 alatt, hosszuban beéri 5,3 littyóval is! Ezt többször tapasztaltam már. Én megbízhatónak tartom. 4 ember számára viszonylag kényelmes. Sajnos az enyém a teljes fapados változat ezért nincs amit kritizálnom. Előzéskor lassú (44 Kw-os motor!), sokszor napi 10 órás utakat megyek, és eléggé kényelmetlen az ülés, őz vadászatkor minimális sérülést szenvedett (becsapódás 100-al, őz kb 50 kg a vadőr szerint), csak műanyag törött, és egy 4 cm gyűrődés az egyik első szárnyon. Városban sokat zabál. Kicsi a csomagtartó ezért 1 hetes kirándulás esetén gondot okoz a 3 főre való csomagok összekészítése (persze az asszonynak és nem nekem!). Nagyon párásodik. Komolyabb gond nem volt vele, műszakit simán vette. Nagyon hiányzik a hátsó ablaktörlő!

- Mindkét Lambda szonda megadta magát 2x15.000 ft, az új első (utángyártott!!), nem "szokott össze" a másodikkal ezért az is behalt.
- padkázás miat futómű állítás 1x, fékpedál alatti kapcsoló eltört (1200 ft), külső sérülések őzvadászat miatt, 23 éves,1600-os dieselt "bikáztam" -19 fokba kb 4x (jó haveré volt, nem tagadhattam meg), 1 hét múlva gyári aksi 3 évesen behalt. Fékpofa csere (15.000), ékszíj csere (3200)

Egy jó ismerős.Kitünő szaki. (nem márkaszervizelem, mert ott csak lehuzzák az embert!)

Fenntartási költség (8) Évjárat 2002
Előző autója? Következő autója? SKODA vagy WV
Verdikt (7.1/10)

Skoda Fabia 1999 (1999 - 2007)