Családi kedvenc
130 alatt, hosszuban beéri 5,3 littyóval is! Ezt többször tapasztaltam már. Én megbízhatónak tartom. 4 ember számára viszonylag kényelmes. Sajnos az enyém a teljes fapados változat ezért nincs amit kritizálnom. Előzéskor lassú (44 Kw-os motor!), sokszor napi 10 órás utakat megyek, és eléggé kényelmetlen az ülés, őz vadászatkor minimális sérülést szenvedett (becsapódás 100-al, őz kb 50 kg a vadőr szerint), csak műanyag törött, és egy 4 cm gyűrődés az egyik első szárnyon. Városban sokat zabál. Kicsi a csomagtartó ezért 1 hetes kirándulás esetén gondot okoz a 3 főre való csomagok összekészítése (persze az asszonynak és nem nekem!). Nagyon párásodik. Komolyabb gond nem volt vele, műszakit simán vette. Nagyon hiányzik a hátsó ablaktörlő!
- Mindkét Lambda szonda megadta magát 2x15.000 ft, az új első (utángyártott!!), nem "szokott össze" a másodikkal ezért az is behalt.
- padkázás miat futómű állítás 1x, fékpedál alatti kapcsoló eltört (1200 ft), külső sérülések őzvadászat miatt, 23 éves,1600-os dieselt "bikáztam" -19 fokba kb 4x (jó haveré volt, nem tagadhattam meg), 1 hét múlva gyári aksi 3 évesen behalt. Fékpofa csere (15.000), ékszíj csere (3200)
Egy jó ismerős.Kitünő szaki. (nem márkaszervizelem, mert ott csak lehuzzák az embert!)
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 2002 |
Előző autója? | – | Következő autója? | SKODA vagy WV |