Autók » Skoda » Fabia (1999-2007)

Fabia 1.4TDI

Család álom autója,ennél jobb nem is kell

Lehet,hogy kicsit elfogultan irok egy 2105Ladát vezettem 2évig.Ezenkivül már vezettem Daewoo Matizt,Renaul19-et,Fiat Scudót,Daewoo Kalost,Ladát(20évig volt),de messze menően ez a legjobb autó.
Mikor elmentünk Tatabányára autót nézni kb 15autókereskedésbe voltunk amit szerettünk volna:Opel Corsa 1.3cdi,hyundai accent,honda jazz,kia rio már épp indultunk volna hazafelé amikor visszamentünk a 2.helyre ahol voltunk tök éhesen délutánn 5kor körülnéztünk mégegyszer és megláttuk a magányosan álló skoda fábiánkat.Megkértük a kereskedőt,hogy nyissa már ki kivülröl nagyon szép volt belsején is majdnem elájultunk mintha új lenne mikor megtudtuk a felszereltségét+idös tulaja volt mondtuk a kereskedönek,hogy nem szeretnénk már haza menni a ladával mikor lehetne elvinni mikor kimondta,hogy akár most is.
Már mentünk is kitölteni a papirokat és leadtuk a ladát(15autókereskedésből min12 azt mondta 1-2hét mulva lehet érte jönni).Azóta egyáltalán nem bántuk meg a választást,mert megérte az árát.felszereltség:állitható ülés,kormány,elektromos ablakok elöl,manuális klíma,központi computer,központi zár,abs és ez mind 1,9millio forintért 2005/10havi mindenki azt mondta idáig,hogy dieseles autóban 74000km semmi csak be van járatva és télleg igy van.
Olvastam a béna autós onlin irásokat a fabiárol és szó szerint azt mondtam rá ilyen szart soha nem veszünk trágya,de ez egyáltalán nem igaz.Egyik nap a buszon mellettem beszélgettek (uj autót készültek venni)és azt mondta fabiát tuti nem az egy fos majdnem mondtam nekünk az van és nekem is ez vol a vélemányem 2hónappal ezelött:).Ugy huz mint az álom 1,5hónap alatt több autó elöztem mint a Ladával 2év alatt.60alá nem szeretek menni de a szüleim se:).
Ma is megyünk a rokonokhoz öket utálom de autóval megyünk szóval sejthetitek ki vezet:).Egyetlen negativuma van:nagggyon párásodik még a fütést meg kell tapasztalni azutánn nem fog párásodni.Szóval bátran ajánlom mindenkinek a tdi fabiát,a benzinest na azt télleg nem ajánlanám gyenge föleg ha klimás.
Ja és a fogyasztása is álom nekünk 4,7liter ugy hogy majdnem mindig megy a fütés legalább 1-es fokozaton.Most,hogy megy a gázolaj a 250ft felé(vagy alá?)egyre gyakrabban megyek autókázni élek a hobbimnak:).
Ja amugy 4ember kényelmesen elfér!!!(5viszont ne probálkozzon)

- 1,5hónap alatt semmi és elötte levö 3évben sincs a szervizkönyvbe semmi

Fenntartási költség (9) Évjárat 2005
Előző autója? 2105 Következő autója? Skoda Fabia 1.4Tdi
Verdikt (8.5/10)

Skoda Fabia 1999 (1999 - 2007)