Autók » Skoda » Fabia (1999-2007)

Fabia 1.2 HTP Sedán

Benzin-gázos Fabia

Az autó baromi drága volt a kategóriához képest (3.200.000Ft), de csak itt vették be a 3ajtós suzukinkat!
Nagyon megbízható, soha nem hagyott cserben, még így sem hogy computehibás, megy, kicsit nehezen indul, de mindig startra kész!
Gázrendszert szereltettem bele, amivel nagyon gazdaságos, gázból 7l/100km (kb 1300Ft)!
Barátom írta hogy széthajtottam, gyenge a motor meg minden lámpa világít a műszerfalon és hogy kopog a futómű!
Hát erről csak annyit hogy kb egyidősek a kocsijaink (neki is fábiája van) az övében most 2 év után 30.000km van az enyémben 60.000, én nem dísznek vettem hogy az udvaron álljon, 30.000 után természetes hogy kivannak a futóműstabilizátorok, ezért kopogott a futómű (garanciába cserélték), a műszerfalon csak a motordiag lámpa világít, mivel computerhibás a kcisike, ja meg az üzemanyagjelző lámpa, mivel gázzal járok!
gyenge a motor? Hát mit mondjak, versenyeztem vele párszor, egyszer nem tudott lenyomni, pedig az enyém sedán és gázzal megy, erről csak ennyit!
Szóval jó kis autó, csak a Full autó szervízbe nem menjetek, nem korrketek!
már rég ki kellett volna cserélni garanciába a computert és mindig van valami kifogás!
Röviden ennyi!

- Kb 30.000km után futóműstabilizátor csere mind a két oldalon (garanciába)
- 30.000km után izzócsere
- A kocsi computerhibás! Mivel be van szerelve a gázrendszer, ezért egyik sem vállaja a felelősséget, a szervíz azt mondja a gázrendszer beszerelése miatt van, a gázosok pedig hogy gyári hibás a computer!
- Tanultam belőle!

Full Autó Kft Debrecen
Kabai Autógáz KFt

Fenntartási költség (4) Évjárat 2006
Előző autója? swift gs Következő autója? honda civic VTI
Verdikt (4.1/10)

Skoda Fabia 1999 (1999 - 2007)