Autók » Skoda » Fabia (1999-2007)

Fabia Skoda Fabia 1.4 16 V Comfort

Barátn?m kedvence

100 lóval nagyon megy, keveset eszik, megbízható, nem lopják, nem irígyli senki. Alsó fordulatszámon nyomatékszegény. Kis hibái el?jöttek, pl. nyikorgó m?szerfal(megoldás: szétszedni, szilikonspray-el végigfújni), elektromos ablakot zárás után id?vel elfelejtette felhúzni, pedig el?tte mindíg megcsinálta, valamint a bels? világitásnál egyszercsak úgy döntött, hogy a hátsó ajtó nyitásakor felkapcsolja a villanyt, de azután rögtön le is kapcsolja, hiába van nyitva az ajtó, ez sötétben nagyon bosszantó volt. Ezeket senki nem tudta megcsinálni. Futóm? nagyon kemény, rossz úton borzasztóan ráz. A belseje igénytelen. Összefoglalva, kedves, aranyos kis autó, sosem volt olyan érzésem, hogy elromlik, bármikor és bárhová elvitt. 160 km/óra utazó, de itt még húz, ha kell, amúgy 190 km/óra volt a vége, szóval a motorja jó volt, kivéve az alapjáratingadozást, ami néha el?jött, állítólag konszernbetegség. Sajnos sokan a Fabia-t még lenézik, pedig bármikor szembeküdeném valamelyik ,,presztizs" modellel.

- Lambdaszonda, alapjárat ingadozás, elektromos ablak.

Fenntartási költség (8) Évjárat 2000
Előző autója? Golf Következő autója? Octavia, Corolla
Verdikt (6.9/10)

Skoda Fabia 1999 (1999 - 2007)