Autók » Skoda » Fabia (1999-2007)

Fabia 1,4 MPI Comfort

Aki nem hiszi, járjon utána

Kényelmes utastér, nagyautós gördülés.68LE nem sok, gyorsulási versenyre nem való, s?t lámpánál is lenyomnak sokan.Viszonylag halkan, kis fordulaton, "izomból" dolgozik,ellenben a szétpörgetett 100LE-sökkel .Autópályán 140-et szereti, ez nem rossz az 1,1tonnás karosszériához képest. Fogyasztása baráti, 4 éves átlag 6,2 l/100km. tartós 90nél akár 5l/100km-ben is megáll.
Utastér kisautóhoz képest kimondottan tágas, lábtér elég, fejtér jó. Állja a versenyt egy-két középkategóriás autóval is.(pl. Renault Megan II)
Csomagtér (5ajtós alap)munkába járni, bevásárolni, rövidebb nyaralásokra megfelel?. Ülésdöntéssel meg hazavittem a 2m-es karácsonyfát, és a 72cm-es TV-t is, eredeti csomagolásban.Hosszú nyaraláshoz meg ott a tet?box.
Utastér kidolgozás kifogástalan, vidám szinek, kellemes anyagok, jó közérzet.
Egyedül talán a légkondi és a f?thet? tükrök hiányoznak bel?le, következ? autómba feltétlen rendelek.
Összefoglalva:az el?fordult inkább kényelmetlen mint veszélyes hibákat eltekintve, kifogástalanul m?ködik.Soha nem hagyott cserben.
Ki akartam már többször is cserélni, de miért tenném ???
Ezért a pénzért nem hiszem hogy jobbat találnék!
Sok ember van akinek el?itélete van a Skod név miatt, de azok még nem próbálták ki!
Akik pedig a Trabantos múltomra akarnak hivatkozni, azoknak csak 1/4 részben tudok igazat adni, sok jófajta céges autót volt szerencsém már kipróbálni.

Szervizek:
Jól kell választani! Nagyon nagy a különbség szervíz és szervíz között.
Nekem megéri 50km-t autózni a szomszéd városba, az ugyanolyan jól felszerelt szervízbe, ahol olcsóbban, és ami a fontosabb barátságosan, udvariasan,gyorsan foglalkoznak a vendéggel, ellentétben a Hivatalos Magyarországi F?forgalmazó helyi kirendeltségével.

- Utastér szell?z?ventillátor (Garancia - szétszerelés óta nyöszörg? m?szerfal)
- Ablakmosó szivatyú (kb. 8.000 Ft)
- Benzintank szell?z?szelep (kb. 20.000 Ft)

Porsche Gy?r

Skoda szalon - Pápa
(Leier csoport)

Fenntartási költség (8) Évjárat 2001
Előző autója? Trabant 601 Limuzin Spezial Következő autója? ??
Verdikt (7.2/10)

Skoda Fabia 1999 (1999 - 2007)