A lomha cseh
Hát ez az első új autóm, előtte egy Micra 1,3 SRI volt. Motorikusan ég és föld, a Nissan javára, ahoz képest a Fábia egy tohonya dög, pedig nem nagy a külömbség, mert az 1,3 ez meg 1,2 persze gondoltam, hogy lomhább lesz, de hogy ennyira, azt nem. Kényelmi szempontból, viszont pont forditott a helyzet, mert nekem nagyon megfelel, van benne egy csomó hasznos bisz-basz(pl: fedélzeti computer). Voltunk vele Magyarországon belül hosszabb uton is és elfogatható benne a hely még hátul is(bár ott én még sose ültem, de mondták :P ) a csomagtartó is éppen elegendő, 2-3 emberkének. A szervízzel kapcsolatban viszont elég rossz tapasztalataim vannak. Iszonyat drágán dolgoznak és nagyon lassan. Történt egyszer, hogy egy szimpatikus fiatalember (távolrol is üdvözlöm) a kulcsával keresztülhúzta a motorháztetöt, és odaírta, hogy buzi(mondjuk ezt csak a porba az ujával) bementem a szervízbe megkérdezni, hogy mit is lehetne ezzel csinálni és azt mondják, hogy hát az egész motorháztetöt le kéne fényezni, és az olyan 70000Ft (nem írtam el hetvenezer) na azóta is ugy van. Most készülök megválni töle és ami nagyon elszomorító, hogy baromira nem ér már semmit.
- tolatólámpa
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 2003 |