A hibátlan kovács jános
amikor beleültem, majdnem elsírtam maga. egy rakás stílusos olasz autó után egyszer?en siralmas. maga a szürke semmi, a nagybet?s kisember autó. egy izgalmas megoldás, egy kedves részlet sincsen benne, csak szürke m?anyag. a külleme alapján egyszer?en lehetetlen szeretni vagy bármilyen érzéssel viseltetni iránta.
a motor viszon egyszer?en zseniális. 1.2, 3 henger és megy mint a rakéta. a családban van másik két 1.2-es motorú autó, az egyik egy 8v-s fiat, a másik uaz csak 16v-vel. ?szintén? a fasorban sincsenek ehhez képest (nagyon rossz ezt leírni egy olaszautó fan-nak).
jól húz már alulról, a barátn?m pld nem tud elindulni vele gumicsikorgás nélkü. autópályán 160-ig élvezhet?, onnan már nagyon hangos és nagyon sokat eszik.
a negatívumok: a formájával lehet valami galiba, mert lehúzott ablaknál már 30-nál sem hallani sem a rádiót, sem az utastársat, annyira süvít a szél. és akármennyire gondolkozom, más negatívumot nem tudok mondani, bárhogy is szeretnék. ez szörny?.......
- semmi
még nem volt, így nem tudok mit mondani. egyébként céges járm?, bérelt flottából, tehát valószinüleg nem fogok mellette strázsálni a szervízben, ahogyan azt a saját kocsimmal teszem.
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 2004 |
Előző autója? | ypsilon | Következő autója? | passz. |