A fapados társ
Csalódtam mikor megvettem de POZITÍVAN nagyon jók a menettulajdonságai jól pörög és jól húz csak a szervó az nagyon hiányzik belőle na meg a hátsó ablaktörlő... nem is értem hogy lehet Európábna ilyen autót forgalomba helyezni(főleg 5 ajtósan) ahol nincs hátul ablaktörlő katasztrófa...a felszereltséggel persze tisztában voltam mert ez tényleg csak 4 kerék és egy kormány de idegesítő hogy milyen bosszantó és mindennapos dolgokat hagytak ki belőle (csomagatrtó világítás nincs, csak a vezető ajtó nyitására van belső világítás nincs kesztyűtartó nincs szivargyújtó, belülről nyitható a csomagtartó-ezt hányszor megszoptam amikor rosszul csukódott le és mehettem előre kinyitni-nem zárható tanksapka stb.)ettől függetlenül szeretem egy jól összerakott megbízható autó benyomását kelti eddig és még a feleségem is szereti.
- Belső világítás kapcsoló (ajtózár cserével megoldódott) weltautós így garanciában kicserélték de 30 000 lett volna a szervízben
Platán autóház nyíregyháza
Segítőkészek de nagyon drága mint minden szervíz és olyat is felszámolnak ami kicsit érdekes...(gk. próba: 1500Ft, közben nem mentek vele egy kört sem, valamint felszámoltak 3óra munkát és végeztek kb 1,5 óra alatt nagyszervízzel)
Fenntartási költség | (9) | Évjárat | 2003 |
Előző autója? | corsa 1.2 city | Következő autója? | Skoda fabia nagyobb felszereltséggel |
Verdikt | (6.9/10) |