3x is Gyökér!!!
Sokáig kutattam mit vegyek. (Újra sajnos nem telik, így maradt a használt.) A Fabia kombihoz jutottam. Most is ezt vennék. Sokáig kerestem a konkrét autót. Megtaláltam. (bár ne tettem volna)
Nos, kb. 4 milla körül lehetett az autó ára új korában. 1.7 ért vettem, jó vételnek tűnt. Most már látom, hogy nem volt az. Kis családi járműnek szántam amiben megvannak a lehetőségekhez mérten a kényelmi és biztonsági extrák, amit manapság az ember elvárhat egy kisautótól. Kombi, fér bele a cucc, ülésfűtés, klíma, abs, asr, eds, stb :) szóval van benne minden, csak az elektronika.... az a gyökér elektronika.
3 hónapja kezdődött. MÉg most is világít az az utálatos sárga kis - engem szivattyúra emlékeztető - kontrolllámpa (azóta mrá elaludt :). A 4-ik szerelő bírkózik vele. A huszonharmadik szondát cserélik már ki. Volt itt csiptuningos kompjuterszerelő, diagnosztikai specialista, de a kis sárga genyó lámpa még mindig ég(azóta mrá elaludt :). . Menni lehet vele, de nem ajánlott. (magyarul nem lehet). Egyébként rendben van az autó, csak használni nem tudom :) Sajnos nagyot csalódtam. MÁr 2 millába van a móka. De, legyünk optimisták, ezután több baj nem lesz vele!!! És akkor csak közepesen szoptam be vele a f***t!- ez sem igaz, azóta rájöttem, nagyon :(
- Első-hátső lambdaszonda, vezérlő elektronika, katalizátor, ABS vezérlő és a teljes baloldali ajtóvezérlő.
Magán szerelők, de végre találtam egy jót és megbízhatót
Fenntartási költség | (5) | Évjárat | 2001 |
Előző autója? | Felicia | Következő autója? | Focus, vagy Astra |