Cseszkó Gazdaságos Kittkár
Régen volt, tán igaz se volt. Volt 3 db Coupém, sajna egyik projektebb állagú, mint a másik. Úgy gondoltam, majd jól megcsinálom, de sajnos egyiket se sikerült. Sem szaktudásom, sem pénzem nem volt hozzá. Aztán mikor legalább már az utóbbi lett, elfogyott az időm. Ez nem az a klasszikus nagycsaládos hobbi. Ha a gyerekek nagyobbak lesznek, talán még megengedhetek magamnak egy szépet.
- Mivel a lista nagyon hosszú, ezért kénytelen vagyok speciális megközelítést alkalmazni. - Tehát a következő dolgok romlottak el, jellegük szerint: - Mechanikus alkatrészek - Nem mechanikus, tehát statikus természetű alkatrészek, például tartóelemek - Kiegészítő alkatrészek - Egyéb alkatrészek - Elromló alkatrészek anyaguk szerint: - Fém, illetve fémek ötvözetei - Műanyagok - - Üvegek - Gumi - Textil - Egyéb - - Kiegészítés: - A dolgok további két csoportra oszthatók. - Nevezetesen, a már bizonyosan nemjó dolgok - és a feltehetően nemjó dolgok csoportjára. - - Utólag okos az ember - jellegű további kiegészítés: - Már a legelején EWC kód szerint kellett volna írnom a listát.
Én. Hátizé. 5 (kieg: 6) (illetve: 7) (vagyis inkább: 8) (tehát: hagyjuk...) év után is csont hülye vagyok hozzá, kell-e ennél többet mondanom? :)
Pusi és Ákos. Pusi az operatív hadtest, Ákos pedig program manager, és flekszelni is igen kiválóan tud.Mega Respect nekik, de komolyan.További közreműködők: S_1, Ricsi, Bence.
Fenntartási költség | (4) | Évjárat | 1974 |
Előző autója? | 75 1,8 IE | Következő autója? | Erős. Könnyű. Benzines. RWD. |