Töfi, örökre szívünkbe zárva...
Öt éve vettük,150e forintért elég jól rendbe volt rakva.Fiatal házasként kellet egy autó,egy kereskedésben láttam meg,els?re beleszerettünk.T?zpiros volt (parasztvakító) és meg volt ültetve az eleje.Piszkosul lehetett vele kanyarokban alázni, általában rendesen
lemaradt aki a keménykedett csak utánna ne jött volna az egyenes! Az úgynevezett "teljesítmény" volt számunkra az egyetlen hátránya,hamar megtanúltuk hogy 105-ös skodásnak ne legyen szégyen érzete.Lendületb?l viszont egész jól mozgott.Amit viszont imádtunk:SOHA NEM HAGYOTT CSERBEN!!!!
Mindíg úgy ülhettünk bele hogy eszünkbe sem jutott hogy nem hoz haza.A hosszú évek alatti szilaj tartás, viszont megtette a hatását,a kasztni és a futóm? részei totálisan szétrohadtak.Igénytelen volt,olcsó és h?séges. Tegnap adtuk el,és nagyon szar érzés.Kicsit olyan mintha mi nem lettünk volna VELE szemben h?ek :(
Most venni fogunk egy másik autót,mit mondjak rohadtul kell bizonyítania ha azt akarja hogy legalább feleannyira szerssük mint Töfit szerettük.
Ja, és mégvalami:semmiféle skoda betegséget nem ismert!
- megszakító,ac-pumpa
helyi szerel? m?hely(Pásztorék)az SEL600 mercivel megegyez? szinten kezelnek minden javítandó autót!
én :)
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 1986 |