Szilvakék aszfaltbetyár
Szerettem,nő létemre jól tudtam vele parkolni,és tolatni,mert láttam hol van a vége.Ez már az 5 sebességes utolsó szériák közül való volt,elötte 5 skodám volt és mindig meg voltam velük elégedve. Rendszeresen vittem szervízbe és soha nem hagyott cserben.külföldet is megjártam kétszer az előző 120-as (kockalámpás) skodámmal.Egyedüli hátránya a farmotor volt,könnyű volt az eleje és jeges úton eléggé csúszkált. Egy alkalommal értekezletre mentem,és novemberi ködös idő volt,beálltam a parkolóba és rajta felejtettem a világítást,a szünetben v.miárt mentem a kocsimhoz,és mondtam a parkolóőrnek,hogy már fizettem,és mondta,hogy "tudom az a skoda,amelyiknek égett a lámpája,de ne izguljak,már nem világít".úgy kellett behuzatni az autót,hogy haza tudjak menni,de ez nem a skoda,hanem az én hibám volt.Csak pozitívan tudok nyilatkozni a skodáimról.Sajnálom,hogy eladtam,mert az unokám nagyon oda van a 120-as,105-ös skodákért,és jövőre megpróbálja megszerezni a jogosítványt,és nagyon szívesen neki adnám majd,mert,ha megszerzi a jogosítványt egy ilyen autót fog venni.
- index sokszor elromlott,a víz városi forgalomban felforrt többször
szervízbe jó szerelőhöz hordtam Afit szervíz megbízható, jó szerelő volt.
felköltöztem Budapestre ott is megbízható,jó szerelőhöz hordtam
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 1989 |
Előző autója? | 120l(kockalámpás) | Következő autója? | suzuki swift |