Sko, avagy a hátsó kerék ördöge
Az én csodám számomra teljsesn megfelel? volt, mint els? autó teljesen meg?rültem a 2 db hátsókerekéért. Nagyon tetszet benne, hogy séria motorral 15-17s alatt van 100km/h lassúnak t?nhet, de gondoljunk bele, hogy 2 évtized. Én nem tudnék olyan autót mondani az újak közül, ami még 20 évesen is jól fog m?ködni. Bárki bármit is mond nekem sose forrt fel a víz, nem zabálta az olajat se. Rossz tulajdonsága számomra a 4 sebbességes váltó és a rohadás (de szerintem 20 évesen ez is elmegy). De ezen bárki segíthet, ahogy én is egy kis pénz ráfordításával. Ezen kívül még a hátsó ülés mögötti kialakitás nem nyerte meg tetszésemet, de meg szokható. Én szeretem azt is, amikor havas jeges útakon nem mindig arra megy ammere szeretnénk, de ezen is lehet segíteni egy kis súllyal az orr ré.szben, de nem feltétlenül fontos. En sose tettem be mégse törtem össze soha. Szeretem azt is, ahogy seggel. Tetszik hogy tud kihívásokat adni az embernek. Összeségébe szerintem jó autó az öreg sko, kis pénz ráfordítással (pl.:5-ös váltó) festés, alváz véd? teljesen átlagos autót lehet bel?le csinálni. És a legfontosabb amiért autó egy autó: elvisz A pontból B-be és soha az életben nem hagyott ott sehol.
- Vizpumpa; Kitört gázpedál; sárvéd? javítás
Én szerelem