Pepe:-)ölégedett vagyok vele
Ezt a gépet idén(2006) májusban vásároltam kereek 70e. -ft ér és első látásra megszerettem a gépet!A kasznin vannak kisebb korának megfelelő filoxéla foltok de szerintem nem veszélyes ilyenek például a csomagtartófedélen elöl van pörsenés meg az első sárvédőkön vannak apróbb rozsdatelepek de engem ez teljesen hidegen hagy!A moci nagyon jóra sikerült mert beiktattunk némi tunyigot:a 120-as mocira feltettünk egy 105-ös hengerfejet meg a vezérműtengelyt is kivágtuk lett a gyári helyett hegyesbütykű vezérmütengely.És máris kész a tunying masina!Ja az ötös váltó nagyon szupin mükszik csak a kuplungja járja a vágét de majd a télen kicserélem.Amugy mikor megvettem pizzafutár voltam és elég sokat (150-200)kilómétert gurultam vele városba nagyon jól bírta a képzést meg mellette családi autó funkciója is van a gyerekek az asszony mindenki elismeréssel szól Pepéről:-) De van hosszútávú tapasztalatom is a fater ausztriában dolgozik és már többször elhagytam vele az országot és egyszer sem makacsolta meg magát a gép olyan bónája volt mondjuk hogy egyik alkalommal esett az eső folyamatosam ment az ablaktörlö és elunhatta szerintem mert féluton pihentetni kellet egy negyed órát a rendszert és utána megújult erővel ékeltünk tovább.A fogysztása is elfogadható mer 7-8 körül alakul(pontosan sose mértem mer ha menni akarok valahá akkor veszek benzint azt elmegyek) és olyan 120 körüli utazót produkált 3000 fordulat környékén.Ja még valami azon nem ártana elgondolkodni hogy amikor átérünk Ausztriába akkor egy csomó rázás meg sétálás eltünik a gépből lehet hogy a szar utburkolat miatt van benne egy csomó kellemtlen érzés?Összegezve én nagyon meg vagyok elégedve a Skodával ameddig tudom használom.
- kuplung munkahenger elöl,bal hátsó kerékagy csere
nagyon kedves barátommal javitgatjuk ha kell!
Fenntartási költség | (7) | Évjárat | 1989 |
Előző autója? | – | Következő autója? | – |