Olcsóbb mint a bérlet
Ez volt az els? kocsim és nagyon szerettem. Csak egyszer állt meg velem, elszakadt a gázbovden.
Mehettem volna tovább szivatóval de nem volt szívem b?getni, szóval hazasétáltam.
Hibája akadt rendszeresen de a szervízköltség elhanyagolható.
Egyszer korán jött a tél és szétfagyott az ablakmosó-motor, a haverom puntója is így járt azon az éjjelen.
a veszteség náluk 20.000 Ft volt nálam 500!
Az indítást meg kellett szokni. ac-pumpa, szivató aztán gáz nélkül és ha már megy akkor is ésszel, mert gázadásra fullad kissé. Pénzem az már akkor se volt így a benzinszint-visszajelz? folyamatosan égett. 2000-nél többet szinte sose tankoltam bele egyszerre. komolyan mondom megkönyeztem azt a pár alkalmat amikor fullon állt a mutató.
télen egész jó vezetni, szépen indul havon de a kanyarokat ilyenkor kerüljük.
károsanyag ügyben az autó dimenziókkal produkált nagyobb értéket mint a megadott, de kevés szereléssel ez orvosolható. Aki ilyet hajt hamar szert tesz bizonyos m?szaki érdekl?désre. A skoda nagy típushibája, hogy minden rokontól és ismer?st?l meg kell hallgatni a h?t?vizfelforrásról szóló anekdota-urban legend csokrot. nálam sose forrt fel. annyira igénytelen a h?tése, hogy egy idényt valami növényvéd?szerrel feltöltve mentem vele minden gond nélkül a nagyfater jóvoltából.
Összekeverte a flakonokat vagy mi. aztán ? meg permetezett fagyállóval :)
- gázbovden, f?fékhenger, ablakmosó-motor, pár izzó
szomszéd fazon (nagy király)
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 1988 |
Előző autója? | – | Következő autója? | opel astra |